Vred Geggo blev forsøgt snydt

Stephanie ”Geggo” Karma Christiansen som er bedre kendt fra ”Familien fra Bryggen” er vred, da flere personer har forsøgt at snyde hende, så de kunne få gratis behandlinger i hendes salon La Lotus.

Her har Geggo skrevet et indlæg på hendes blog geggosverden.dk hvor hun skriver at folk prøver at udnytte hendes ellers gode hjerte, så de kan snyde sig frem til gratis behandlinger, ved at påstå at de er kræftsyge.

Reality-stjernen Geggo har tilbudt gratis behandlinger til kræftsyge patienter eller andre der ikke længere har behåring. Her har hun i stedet for blevet mødt med folk der har påstået at de var syge, for at udnytte den gode gerning til egen fordel.

Stephanie Karma Christiansen skriver: ”Jeg håber, at de læser med her, og jeg håber at de har en rigtig dårlig smag i munden. Det er simpelthen så usmageligt, at jeg har svært ved at finde ord for det” via geggosverden.dk, via BT

De gratis behandlinger er utroligt populære og ventelisten er blevet så lang, at hvis man vil have en tid er der først ledige tider i 2018, da der er begrænset antal gratis behandlinger.

”Derfor gør det ondt helt nede i maven på mig, at nogen kan få sig selv til at prøve at snyde sig til det altså tyvstjæle tider fra en person, der har været så møgsyg” skriver hun via geggosverden.dk via BT.