Til middag hos…

Om kort tid byder kendte danskere endnu en gang hinanden indenfor i deres hjem for at konkurrere om titlen som den bedste vært 

Under hver middag oplever vi helt nye sider af de kendte, når de underholder, multitasker og lukker op for deres private hjem. I denne sæson kommer vi blandt andet helt tæt på romancen mellem tv-værterne Joakim Ingversen og Sofie Linde, når Joakim inviterer indenfor i deres helt nye fælles lejlighed på Østerbro. Camilla af Rosenborg åbner desuden op om sin nylige skilsmisse og fortæller hudløst ærligt om, hvordan hun nu vil begå sig som single. Derudover fortsætter Masterchef-konkurrencen, når fire af dette års profiler endnu en gang dyster om at være den bedste vært og servere den bedste ret! Vi er også med på sidelinjen, når fire hårdt kæmpende Robinson-deltagere konfronterer hinanden for første gang siden ekspeditionens afslutning.

De fire kendte går hver uge benhårdt efter titlen som den bedste vært, og ej at forglemme hovedpræmien på 10.000 kroner, som går til et velgørende formål, så der er virkelig noget på spil, når gæsterne skal imponeres og pointene uddeles.