Sådan får I et brag af en studenterfest

zekvens -studenterfest

Bliver du snart student? I så fald er du sikkert interesseret i at høre mere om, hvordan du og din klasse kan holde et brag af en studenterfest. I denne artikel kan du læse lidt om, hvordan du og din klasse laver jer en super fed fest, der vil blive husket for altid.

Få ja-hatten på med det samme

I skal selvfølgelig have ja-hatten på med det samme. Det vil sige, at alt hvad der hedder sure miner og lignende, det kan I godt få pakket væk med det samme. Studentertiden er nemlig én stor fest, hvor den bare skal have max gas. Derfor: Få ja-hatten på!

Find et godt og respektabelt firma til studenterkørsel

I skal sørge for at finde et godt og respektabelt firma til studenterkørslen. Studenterkørslen er nemlig en meget vigtig del af hele studenterugen, hvorfor den ikke må gå i vasken.
Det er en god ide at betale et par tusinde kroner for meget end for lidt. Der findes nemlig ikke noget værre end at have et dårligt firma til at køre rundt. Studenterkørslen skal være en god oplevelse for alle. Derfor må I ikke gå på kompromis med kvaliteten, når der skal vælges firma til studenterkørslen.

Læs mere om studenterkørsel her.

En sikker vinder: Telt i haven, ølbowling og nøgenbadning

En god studenterfest bærer uden tvivl præg af et telt i haven. Havefester i telte er et fantastisk arrangement – især når du render rundt med en studenterhue. Derudover kan I med fordel også få spillet en masse ølbowling. Ølbowling er en fantastisk aktivitet, men pas på! Du bliver hurtig fuld!
Sidst men ikke mindst skal I selvfølgelig også nøgenbade. Når du bliver student, er der tradition for at nøgenbade med huen på hovedet. Hvis du gør det, må du samtidig tegne en bølge i huen som symbol på, at du er en af ”de få rå”. Du ønskes en fantastisk studentertid!