På forårs-tour med Nik & Jay i ny video

Kom med bag kulisserne, ud blandt tusindvis af festende fans og med Nik & Jay helt op på scenen, i den nye video til singlen ’Hele Vejen’. Den 24. maj giver Nik & Jay deres, til dato, største koncert, når de rammer Royal Arena med deres anmelderroste liveshow – og duoen er i gavehumor.

Dette forår har Nik & Jay indtaget landets største arenaer og spillesteder, og for fulde huse taget tusindvis af fans med på en musikalsk rejse, tilbage til sangene fra duoens gennembrud i 2002, frem til deres seneste #1 radiohit, Guld-hittet ’Magisk’, fra 2016. Med på den hitspækkede sætliste, har den produktive duo også haft helt ny musik – nemlig den spritnye single, ’Hele Vejen’, som udkom i sidste uge og siden er stormet ind i toppen af hitlisterne på de danske musiktjenester!

Niclas Genckel Petersen og Jannik Brandt Thomsen har siden debuten, fulgt hinanden igennem tykt og tyndt, og netop de tætte bånd og broderskabet er omdrejningspunktet for singlen ’Hele Vejen’, som nu også får en video, skabt på forårets stort anlagte arena-tour. Vi kommer med bag kulisserne, helt ind i backstagelokalet, ud blandt de tusindvis af sveddryppende og festende fans – og med Nik & Jay helt op på scenen, i videoen til ’Hele Vejen’, som har premiere i dag.

Onsdag den 24. maj kan Nik & Jay opleves live, når de runder forårstouren af med deres, til dato, største koncert. Det sker i Royal Arena, København, og duoen er mere end klar. Nik & Jay fortæller her: ”Touren har været helt fantastisk og vi er sindssygt taknemmelige. Nu mangler vi bare en enkelt ting: Vi mangler at komme hjem, hele vejen hjem til København og Royal Arena. Koncerten er godt nok den 24. maj, men for os føles det som den 24. december. Og vi er i gavehumør.”