NY VIDEO FRA JAMIE KAMARA TIL DE UNGE

Jamie Kamara kører sin BMW fast i sandet på stranden i Løkken og fester til langt ud på natten med vennerne og de unge banats, i rapperens første officielle musikvideo.

’Til De Unge’ er skudt på en strand i silende regn, hvor de noget aparte omgivelser blev den ene af to virkeligheder i den første officielle musikvideo fra Jamie Kamara. I det opstillede strandscenarie, rapper det nye, danske navn om ”de unge banats”, som har taget plads på bagsædet i hans BMW cabriolet. Med et kækt smil på læben og den klassiske bimmer, der ironisk nok kører fast i sandet, kan den anden virkelighed – festen i studiet med pigerne og vennerne – opfattes som the real deal og et uhøjtideligt modspil til ”det forventelige”.

Kamara fortæller følgende om den nye single: ”Verden er åben – og din. Man skal lade øjeblikket vise vejen og ikke være bange for at skulle spole tiden tilbage i morgen. ’Til De Unge’ er min hyldest til friheden.”

Jamie Kamara gør det hele selv. Han er sanger, rapper, sangskriver og producer, og på ’Til De Unge’ sender Kamara de varme, orientalske vibrationer, ud gennem højtalerne. Beatet vil fremad mens vokalen, teksten og produktionen er langt mere direkte, end hvad vi tidligere har hørt fra Jamie Kamara, som foretrækker at indspille sin musik, når alle andre går i seng.

Soundvenue har fremhævet Jamie Kamara som en af landets mest lovende rappere. Det toneangivende danske magasin,har hæftet sig særligt ved diversiteten i Jamie Kamaras lyriske univers og hans evne til at forene sang og rap, i sine både organiske og elektroniske produktioner: ”Jamie Kamara har en unik evne til at forene hiphoppens kant med R’n’B’ens sødere teksturer, hvilket den store spændvidde i hans ellers stadigt sparsomme katalog vidner om.”