FEST med Susan K!

Blogger Nikoline Brix, der blogger på www.JustNikoline.dk, tilbragte lørdag nat i Jomfru Ane Gade i selskab med Susan K. Vi fik lov at kigge med.

Klokken 21.30
– Vi startede alle sammen med at mødes inde på Café Stygge, som altid er så hyggelig med deres cocktails, og endnu bedre –  deres Happy Hour!

Klokken 22.13
– Vi snakker med alle dem der kommer forbi for at hilse, det er utroligt hvor mange der er derinde allerede… Det er det gode ved dette sted, at menneskene næsten altid er nye, der er ikke nogen ’’stamkunder’’ – eller også er det fordi vi sidder med Susan???

Klokken 22.21
– Gik vi alle sammen videre til New Castle, som spiller godt musik, masser af billigt øl og Mokai – og man må ryge derinde. Da faktisk næsten hele banden  ryger er det et plus, at man så ikke skal rende ud og ind hele tiden, men faktisk sidde og hygge med selskabet. Musikken er høj og øllene begynder at kunne mærkes en lille smule.

Klokken 23.26
– Vi tager videre til Emma, for at hilse på nogle venner.. Men typisk at de ikke er der, når vi kommer. Så vi smutter videre til Saltlageret.

 

Klokken 23.28
– Vi har fundet os et bord, fået os nogle cocktails, øl og har det bare rigtig godt… Musikken spiller og folk begynder at komme ind til byen, det vil sige der snart er proppet med mennesker! Dejligt!!

Klokken 00.41
– Puha, nu er klokken ved at være 1… og det er nu man godt kan sige at det bare gik rigtig godt, og ja… det gør det!! Så godt, at Susan bestemte sig for at hun skulle op og synge med det live band der var kommet. De begyndte at synge ’Angel’ (tror jeg det var, kan ikke lige huske det) med Robbie Williams. Folk gik amok, bandet gik amok og tiden går hurtig når man har det sjovt.

Klokken 02.30
– Vi går videre på Tiger for at se om der er noget sjovt der… Der er drinks og masser af mennesker, god musik… Så vi bliver en times tid derinde, bestemmer vi os for.

Klokken 03.32
– Vi kigger på hinanden, og siger ’’Jeg kan ikke mere’’ – vi tog vores jakker og ville gøre et sidste stop på Manhatten.

Klokken 04.10
– Vi tager på McDonalds og er alle sammen helt døde! Rigtig god aften, og tak til alle dem der var med til at gøre fredagens bytur super dope!