Vælg den rigtige parfume

Woman_Smelling_perfume1

En parfume kan være mange ting. Og der er lige så mange meninger om, hvilken parfume der er den bedste, som der er dufte. Nogle mennesker kan lide den lette duft, mens andre sværger til den lidt tungere. Og så er der det med ens egen kropsduft, for den varierer også. Så de forskellige dufte egner sig ikke til alle menneskers hud. Du kan se et stort udvalg af enestående dufte hos BilligParfume.

Den krydrede og intense
Nogle mennesker elsker en godt krydret parfume, der er sammensat af flere forskellige dufte – lidt ligesom et godt glas rødvin med flere forskellige smage. De forskellige nuancerede dufte kan ændre sig i løbet af den tid, parfumen tørrer på huden, således at parfumen der dufter af for eksempel kardemomme kan gå over til snarere at dufte af lakrids. Den krydrede parfume passer perfekt til de kolde vinterdage, hvor ens duft gerne må være intens inde under det varme tøj. Hvis man skulle sætte en farve på, som matcher den krydrede og intense duft, kunne det være en varm, brun farve der emmer af hygge med stearinlys og kolde vinterdage.

Den lette og forfinede

Som skarp kontrast til den krydrede parfume, er der mennesker som mere sværger til den lette og forfinede duft. Her er parfumen ikke så intens som den krydrede – den dufter nærmere, som om den består af én enkelt duft, hvilket gør at man oplever en fremragende og beroligende duft af blomstereng og sommer. Hvis man skulle sætte en farve på denne dejlige, lette duft, kunne det være gul – som giver associationer hen imod sol, rapsmarker og det smukke, ubesværede liv.

Da parfume netop varierer så meget i duft, kan det være en fordel at anskaffe dig tre til fire stykker, således at du har mulighed for at variere din duft og udstråling, så den passer til dit humør og din sindsstemning. Eller til de forventninger du har for dagen.