Tendenser i 2022

Tendenser i 2022

Nyt år, nye tendenser. Her går vi igennem nogle af de kommende tendenser i 2022. Det indebærer farvevalg, personlighed, kunst og bæredygtighed.

Farvevalg i hjemmet

Vi lægger de tidligere pasteller og støvede farver væk. Nu vil vi have klare farver og gerne mange af dem. Det skal ikke kun være på vægge og møbler. En af de helt store kommende tendenser i 2022 bliver at være modig med farverne i hjemmet. Hvor man i sin tid var modig med at male én væg i en farve, skal vi nu se flere vægge og endda lofter i strålende farver. Det kan også være møbler, lamper og kunstindslag.

Skævt og personligt kunst

Vi vil gerne vise personlighed. Det vil vi ikke længere gøre gennem fine, standardiserede vaser og masseproduceret kunst. Vi vil have skæve indslag. Unikakunst. Noget, du ikke finder overalt. Det kommer næppe til at være én ting, men en masse forskelligt og unikt, der kan vise smag og personlighed. Det betyder sandsynligvis en del for de mange mindre unika-kunstnere rundt omkring, der kan få et rigtig godt år.

Bæredygtige materialer

Hvis der er én ting, som for hvert år vinder mere frem, så er det bæredygtighed. Derfor er en af de absolut store tendenser i 2022 klart bæredygtige materialer. Vi vil have flere ting i vores hjem, som ikke er brug-og-smid-væk. Vi er blevet mere opmærksomme på klima og miljø. Det vil vi gerne afspejle i vores valg af indretning og hverdag.