Få bedre sex med kondom

443120_30396973_OK

Når du bruger kondom, sikrer du dig mod uønsket graviditet, og så er kondomet det eneste præventionsmiddel, der beskytter dig imod sexsygdomme som klamydia og HIV. Fordelene ved at bruge kondom er store, men alligevel sidder mange kvinder tilbage med spørgsmålet: ”jamen, føles det så lige så godt?” Svaret er et klingende ja, og i manges tilfælde kan sexlivet blive bedre ved hjælp af kondom. I dag findes der et væld af muligheder, og det kan være svært at vælge, hvilken type kondom der er bedst for dig og din partner. Vi guider dig herunder til de mest revolutionerende kondomtyper, som du bare prøve.

Bliv stimuleret med riller og knopper

For at opnå en mere intens og stimulerende oplevelse, bør du prøve kondomer med riller og knopper. Udover at give dig den ultimative nydelse, føles kondomerne også mere naturlige end de glatte, idet rillerne skaber en modstand, der kan minde om den, du mærker uden kondom. Du kan se et blandet udvalg og læse mere om kondomer med riller og knopper her.

Hvis han kommer for hurtigt

Mange mænd lider af for tidlig udløsning, hvilket ofte er til stor gene for både dig og din partner. Når din elsker kommer før dig gang på gang, kan udsigterne til en orgasme føles meget lange. Heldigvis er der opfundet et kondom, som nemt afhjælper dette problem. Bedøvende kondomer er et kondom, hvor der på indersiden er påført et lag mildt bedøvende creme. Den bedøvende creme virker nænsomt og bedøver kun i det omfang, at din partner vil kunne holde længere i sengen og bliver i stand til at give dig den orgasme, du drømmer om.

Få latexlugten ud af soveværelset

Når man bruger kondom under samleje, fyldes rummet som regel med en usexet latexlugt, som for mange kvinder er generende. Er du en af dem, der ikke bryder dig om lugten af latex, findes der naturligvis også råd for dette. Kondomer med smag er nemlig ikke kun sjove og kan være med til at spice sexlivet op, de afgiver også en aroma, som får soveværelset til at dufte, som du ønsker. Hvad end du foretrækker duften af jordbær, chokolade eller noget helt tredje, findes der en variation, der møder din præference.

Hos coolkondom.dk har du mulighed for selv at blande dine kondomer, så du kan prøve dig frem og finde lige netop den type, som giver dig mest nydelse.