Trænger dit soveværelse til en opdatering?

Er dit soveværelse et rum i zen, med rolige rammer hvor du kan koble fra og slappe af? Eller er det i højere grad blevet et rum, hvor vasketøj har tendens til at fylde, og hvor opmagasinering af blade, flyttekasser og andet efterhånden er blevet fast inventar? Er det sidste tilfældet, så lyder det til, at dit soveværelse trænger til en opdatering. Men det behøver ikke kræve mange ændringer før du har et soveværelse, som du vil elske at få din nattesøvn i. Her giver vi dig nogle få tips til, hvordan du let kan opdatere dit soveværelse.

Ryd op!

Det første step er en grundig oprydning i soveværelset. Det betyder, at gulvet skal være ryddet for rod, tøj og andet uvedkommende, og at hylder, natborde og skabe skal være fri for unødvendige ting. Synes du ikke at du har plads til alle dine ting, så kan en nem og hurtig løsning være at organisere dine sager i kasser og bedrollers, som kan skubbes under sengen eller stilles på hylder.

Sengen i centrum

Er du tilfreds med din seng? Hvis du er i tvivl, så betyder det højst sandsynlig nej. Men en ordentlig seng er alfa omega for en god nattesøvn, så en opdatering af dit soveværelse kommer ikke udenom et kig til din seng. Er du i tvivl omkring dit valg af seng, så kan du evt. besøge bedrenaetter.dk. Udover et stort udvalg af prisbillige senge står de nemlig gerne til rådighed med gode råd og vejledning til valg af den rette seng til netop dig.

Less is more

Dit soveværelse bør ikke være stedet for en masse nips og pynteting. I stedet bør du holde dit soveværelse i en enkel indretning med få, men dekorative ting. Her kan du f.eks. vælge et en enkel vase, rolige billeder på væggen, en flot sengetæppe og nogle fyldige puder. Et vækkeur eller en træfigur vil også kunne pynte smukt på et natbord.

Rolige farver

Når du vælger farver til dit soveværelse, så hold det i nogle afdæmpede nuancer. Pangfarver er ikke beroligende, og derfor bør du holde dit sengetøj, sengetæppe, puder samt farver på væggene i nogle rolige og afdæmpede farver. Det betyder ikke, at farver er et no-go. F.eks. er de støvede farver, som er et stort hit i modebilledet, et super godt valg, når soveværelset skal opdateres.

Er du blevet inspireret til en opdatering af dit soveværelse, så kan du finde alt hvad du behøver lige her.