Ny type julekalender i bogform præsenteres på Formland

Nu kastes en ny og glad leg ind i december: ”24 Julekalender” – julekalendere i bogform som pirrer kreativiteten

”24 Julekalender” præsenteres på Formland Autumn 2017, stand D3314.
Formland messen løber af stablen i Herning fra d. 17. – 20. august.

Om ”24 Julekalender”
”24 Julekalender” er en serie på 3 julekalendere i bogform. Hver kalender indeholder 24 finurlige og hyggelige opgaver og er en sjov og uforpligtende nedtælling til juleaften med aktiviteter, man kan lave alene eller sammen med andre. Her er ingen faste regler eller facit – kun ønsket om, at bringe sjov og glæde ind i december.

Hver udfordring kan klares på få minutter – eller det kan tage hele dagen… Udfordringerne kan sagtens klares bare med en blyant og lidt fantasi – men man kan også bruge farver, saks, tape osv. hvis man har lyst.

”24 Julekalender” er en oplagt advents- eller 1. december-gave til børnene, veninderne der elsker julerier eller måske manden, der ikke er så vild med jul.

Inge Rigmor Østerby, lærer og kreativ iværksætter og Lise Glindvad, grafisk designer har tidligere udgivet idébogen ”Julekalenderbogen”.

”For os juleelskere er nedtælling til jul i form af julekalendere en vigtig del af december måned. Vi har i årevis givet julekalendere til vores familie, børn og veninder – nogle gange ambitiøse og hjemmelavede, andre gange har vi købt en færdig chokoladekalender. Det er tanken, der tæller. Men vi har savnet en købe-kalender, som er andet end slik eller parfumeprøver. En kalender man kan sætte sit personlige præg på, som pirrer kreativiteten og spreder hygge og glæde. Sådan en kalender kunne vi ikke finde, så nu har vi lavet den selv, og vi glæder os til at præsentere den på Formland.”

”24 Julekalender” findes i tre udgaver:
24 Julekalender GRØN
Til børn fra ca. 8 år – en decemberkiller mest til børn. 24 små opgaver, sjov og hygge.

24 Julekalender RØD
Til juleelskere fra ca. 16 år – et kærligt los til den indre juleperfektionist. 24 små opgaver, sjov og uhøjtidelighed.

24 Julekalender GRÅ
Til juleskeptikere fra ca. 16 år – garanteret fri for guirlander og glimmergran. 24 enkle og utraditionelle udfordringer.

Fakta om ”24 Julekalender”
17×24 cm
25 siders indhold
Spiralindbundet med øje til ophæng
Sort/hvid indmad · Farvet omslag
Udsalgspris: 50,00 kr.

”24 Julekalender” på de sociale medier
Facebook: 24Julekalender
Instagram: @24Julekalender
Vi lægger op til, at læserne deler deres udfyldte sider og kreative idéer med hinanden på Facebook og Instagram.