Marie Key / Mads Langer giver dobbeltkoncert ved Skovrock 2015

xq17--MarieKey

En af sidste sommers største successer ved Skovrock i Skovdalen i Aalborg var den forrygende dobbeltkoncert med 2 af dansk musiks største nye navne Marie Key og Mads Langer. Den var udsolgt på rekordtid, og det blev en fantastisk aften, så det er utroligt dejligt at begge bands nu har sagt ja til en gentagelse til næste sommer lørdag d. 8. Aug.

De to kunstnere rammer hver på deres måde helt ind i hjertet og fremkalder gåsehud hos publikum.

Marie Key fik sit helt store gennembrud med albummet “De Her Dage” der fik fremragende anmeldelser, et stort publikum og ryddede bordet ved DMA hvor hun vandt ikke mindre end 6 statuer. Den efterfølgende turne var en kæmpe succes med bl.a. 2 udsolgte koncerter i Skråens Multisal.
Man kan roligt sige at hendes samfundsrevsende, hverdagsbeskrivende, smukke og ærlige fortællinger er gået lige i hjertet på hele Danmark.

Mads Langer har det seneste år cementeret sin position som en af Danmarks mest populære sangskrivere og sangere. I marts kom hans fjerde album “In These Waters”. Det røg direkte ind på førstepladsen og Mads Langer tog også en pris ved DMA.
Skråen har flere gange præsenteret Mads Langer, bl.a. ved en fabelagtig koncert i Multisalen.

Lørdag 8. aug. 2015 kl. 19

MADS LANGER + MARIE KEY
Forsalg 285 kr incl. gebyr
Forsalget er begyndt

Skovrock har dermed sat følgende koncerter i salg til næste sommer:

  • 30. Juni Sting
  • 7. Aug. Lars Lilholt Band
  • 8. Aug. Marie Key / Mads Langer
  • 14. Aug. Kim Larsen & Kjukken