Lær at minimere dine udgifter til mobil og abonnement

Føler du, at du betaler lige lovlig mange penge for din mobil og dit dertilhørende mobilabonnement? Bare rolig. Du er bestemt ikke alene. Heldigvis er der en række tiltag du med fordel kan benytte dig af, hvis du gerne vil undgå at betale for meget.

Der er mange fordele ved at læse denne artikel. En af de helt store fordele er, at du med stor sandsynlighed kan spare dig selv for adskillige kroner, når du har læst artiklen til ende.

Beskyt din smartphone mod slag og ridser med et cover

Reparationer af smartphones og lignende er uhyre dyre. Derfor giver det meget god mening at udstyre din smart phone med et cover, der kan beskytte mod tab og slag.

Der skal nemlig ikke så meget til for en ubeskyttet smartphone før den går i stykker. Derfor er det altså en god ide at ofre de 100-200 kr. et nyt og smart cover koster.

Klik her – hvis du gerne vil gå direkte til en forhandler, der sælger et stort og flot udvalg af iPhone covers til ganske fordelagtige priser.

Sørg for at vælge det bedste og billigste mobilabonnement til dit behov

Over halvdelen af alle unge har et mobilabonnement, der bestemt ikke passer til deres behov. Det vil sige, at de med stor sandsynlighed betaler ALT for meget til teleselskabet hver eneste måde.

Gør dig selv den tjeneste at besøge en af de mange sammenligningssites på nettet og find ud af om de egentlig har det rette mobilabonnement. Du kan typisk spare 50-70 kr. om måneden ved at bruge lidt tid på at finde det abonnement, der passer absolut bedst til dig og dit behov.

Køb ny smartphone når den er på tilbud

Hvis du gerne vil have en ny smartphone og samtidig spare penge, så er det en god ide at købe, når den er på tilbud. I stedet for at stå i kø i to timer til den nye iPhone, så kan du ved at vente et par måneder faktisk få den til en ganske billigere pris. Og det er da værd at tage med? På den måde sparer du penge og slipper samtidig for at bruge flere timer af dit liv på at stå og glo ude foran en mobilbutik.