En pyroman, en gangsterboss og en voldelig dranker: Drengen Tinius støder på hård modstand i bind to af ny thriller-serie på dansk

 

“Pyro – en Tinius-thriller” er anden bog i den actionmættede thrillerserie for unge. Serien handler om Tinius, en 15-årig dreng, der spiller amerikansk fodbold, dyrker parkour og er besat af politiarbejde.
Vålerenga Trolls’ klubhus brænder. Holdets træner Truls bliver anholdt, mistænkt for at stå bag branden. Tinius er overbevist om, at Truls er uskyldig, og beslutter sig for at undersøge sagen nærmere på egen hånd.

Det skal vise sig at blive livsfarligt.

Stein Morten Lier har tidligere skrevet bestsellerkrimier til voksne, så han ved, hvordan et spændende plot skal skrues sammen. Pyro er en actionmættet og letlæst bog for den unge læser, som vil have masser af spænding helt frem til sidste side. Bogen er nummer to i serien om Tinius, første bog udkom i 2013 og hedder Rookie.

Stein Morten Lier (f.1967) er tidligere chefkonsulent i Capgemini og direktør i Telenor. Lier har i en årrække skrevet bestsellerkrimier til voksne. Pyro er andet bind i hans nye thrillerserie for unge.

Bogen udkommer d. 20. januar 2015