Zenji bør være dit nye mobilselskab

Zekvens ZENJI mobilbillede

Zekvens ZENJI mobilbillede

Hvis du overvejer at skifte mobilselskab, så findes der en løsning til dig. Hvis du ikke overvejer at skifte mobilselskab, så bør du måske begynde at overveje det. Mobilselskabet Zenji er den rigtige vej til besparelser, fordele og gevinster. Zen betyder balance, harmoni og indsigt, Ji betyder power. Med mobilselskabet Zenji får man både balance og fordele i et selskab.

De bedste rabatter ved Zenji

Udover at Zenji tilbyder billig mobiltelefoni og oprettelse for kun 1 krone, så forkæler Zenji deres kunder med meget mere. Zenji giver deres kunder over 3000 forskellige rabatter som favner over alt fra elektronik, bolig, sport, mode, restauranter, rejser og meget mere. Zenji er spækket med super gode rabatter som kan give lidt mere liv i hverdagen, når vinteren nærmer sig. De bedste rabatter er heriblandt ved fitness, hvor der tilbydes 20% på fitnessmedlemskaber. Hertil er der rabatter på træningstøj og proteinpulver. Hvis du ønsker dig et nyt klædeskab, så kan Zenji også hjælpe. Zenji giver rabatter ved Nelly.com, Zalando, Stylepit og mange flere. Du kan altså også være med på moden, når du vælger Zenji. Mobilselskabet tilbyder rabatter på forskellige restauranter som Letz Sushi og Café Norden og derefter kan man tage ud i nattelivet, hvor der også er rabatter og hente der. Hvis ud trænger til at komme væk, så tilbydes der rabatter på rejser og hoteller. Zenji giver rabatter på alt, hvad man kunne ønske sig. Du kan se nærmere på de gode rabatter her.

Zekvens Zenji reklame

Man tjener penge som medlem af Zenji

Der er både point og præmier at hente som Zenji-medlem.  Uanset hvilket medlemskab man har ved Zenji, så tjener man 30, 50 eller 100 point om måneden. Et point svarer til 1 krone. Man kan indløse sine point, når man lyster og få gavekort til deres samarbejdspartnere som Magasin, Matas, Just Eat, Paradis og mange flere. Hver måned har man automatisk en chance for at vinde fantastiske præmier hos Zenji. Der findes en lodtrækning sted hver måned, hvor man har mulighed for at vinde fede præmier eller få sat ekstra point(kroner) ind på sin pointkonto. Hvis du ønsker at læse mere om deres fordele, pointsystem og præmier, så kan du læse mere her.

Med Zenji som mobilselskab får du diverse fordele og tjener penge samtidig. Dette gør Zenji til et ekstremt unikt mobilselskab, som er meget mere end et mobilselskab.

 

comments