Pladens poesi er rå og ligefrem. Tonen appellerer til dirty dancing, og har potentiale til at blive soundtrack til efterårets vildeste fester. Who’s your slutty little whore? Det er Lene Nystrøm der spørger og Rene Dif der svarer. Konceptet er afprøvet, Aqua, Danmarks største musikalske eksportsucces, nogensinde, er pladeaktuelle. Aqua har ikke sendt en studieudgivelse på gaden i 11 år, men 3. oktober i år, lå der en ny plade klar fra partybandet. Megalomania hedder udgivelsen, der følges op af fire koncerter – heriblandt en i Aalborg.

– Vi glæder os som små børn til at indtage disse fantastiske scener og vise den intensitet og rå power der ligger i vores normale live setup, men her i en ganske tæt på og intim oplevelse for både os og ikke mindst publikum, siger Lene Nystrøm.
Megalomania har overvejende fået gode anmeldelser, men enkelte kritiske røster har påpeget, at man kunne have ønsket sig lidt fornyelse fra et band med et velafprøvet set-up i ryggen. Summen af det hele er nok, at Aqua har udgivet en plade til det publikum de forlod midt i en fest – dem der stadig synger med på Barbie Girl, der i øvrigt af magasinet Rolling Stones læsere nyligt er kåret til 1990’ernes værste sang.