Unge iværksættere med egne sko under skrivebordet

freewalk

De to 21 årige iværksættere Jacob Bager og Benjamin Jørgensen fra Aarhus er allerede erfarne iværksættere, de startede nemlig som 17 årige. Nu har de startet firmaet FREEWALK.DK. Dermed har de fået ikke blot fod… men også egne sko under skrivebordet.

FREEWALK.DK er et nyt koncept med fokus på produktion af sneakers. En fritids sko som sætter nye standarder. Jacob Bager udtaler: ”Vi har længe set et marked for en dansk produceret sneaker. En sneaker med holdning hvor minimalismen er sat i fokus. Vi holder det simpelt, fordi vi kan lide det simpelt.

Freewalk’en er et unisex sneakers brand, der er til dem der er trætte af de dyre designer brands, der tager ALT for mange penge for deres sko, bare fordi en kendt person har lagt navn til dem.” Og Jacob Bager fortsætter:

”Vi hos FREEWALK.DK gør nu op med den tendens og har produceret vores eget mærke. En sneaker der er mere ergonomisk, og dermed rigtig god at gå i, en sneaker der ikke går på kompromis med kvalitet og samtidig ikke koster en halv månedsløn. Vores mål kan virke omsonst politisk, men er ikke desto mindre at sikre netop ‘freewalk’. Hvad man præcist vælger at tillægge det af betydning er helt op til den enkelte, projektet handler om at du gennem dine nye sneakers kan udstråle den holdning.”

comments