SURPRISE EP FRA SCARLET PLEASURE

image004

I fredags udsendte københavnske Scarlet Pleasure singlen ’Limbo’ og i dag overrasker hit-trioen med en helt ny EP!

Scarlet Pleasure er drønet ind i det danske forår som en tunet Vespa. Singlen ’Deja Vu’ blev i løbet af ganske få uger certificeret Guld, mens hitsinglen har tilbragt hele fire uger som #1 på dansk radio. I dag udsender Scarlet Pleasure EP’en ’Limbo’, hvor titelsangen ifølge bandet selv, kan ses som en slags part II til ’Deja Vu’. Forsanger Emil Goll forklarer: ”Måneskinsfester i Thailand, dekadente udskejelser i St. Tropez og happy hour på det lokale diskotek i provinsen. Vi ser den overalt: virkelighedsflugten. ’Deja Vu’ var et portræt af én mands skæbne, mens ’Limbo’ er et portræt af en generation.”

Når det kommer til musikken, er der alt andet end tale om limbo, når man snakker Scarlet Pleasure. Trioen fornyer sig selv gang på gang – altid båret af det unikke Scarlet-touch – og på ’Limbo’ er Goll, Dencker og Malone endnu engang nytænkende: ”Vi har arbejdet med færre elementer, valgt at skrue godt op for enkelte roller og fremfor at gå efter et maximalt glansbillede, har vi søgt det uperfekte og det har været vigtig for os at vende tilbage mod vores udgangspunkt: bas, trommer og guitar. Det har også betydet at vi har stået med mere eller mindre færdige produktioner, som vi har taget videre i studiet med produceren Vasco, der har tilført den sidste magi.”

GRØN KONCERT OG UDSOLGT EFTERÅRSTOUR

Det er ikke kun i Danmark at Scarlet Pleasure har gjort sig bemærkede med deres nye lyd. I udlandet cruisede ’Deja Vu’ ind på de store blogs og fik bl.a. rosende ord med på vejen fra amerikanske Stereogum – et af verdens mest indflydelsesrige musiksites – som kom med følgende opfordring til deres tusindvis af læsere: ”It’s mischievously catchy. No really, you gotta listen right now!”

 

Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone tager sangene fra ’Limbo’ med på græs og er bl.a. en del af plakaten til årets Grøn Koncert. Til november giver Scarlet Pleasure en række danske shows, og det populære livenavn – der senest scorede 5-stjernede anmeldelser på SPOT Festival i Aarhus – er allerede nu tæt på udsolgt i Store VEGA.

comments