Skovrock klar med Rasmus Seebach 13. juni

Rasmus Seebach 2014

Rasmus Seebach 2014

Endnu en Skovrock koncert sættes i salg. Forsalget starter nu til endnu en Skovrock koncert. Lørdag d. 13. Juni er RASMUS SEEBACH klar med en familiekoncert i den smukke Skovdal i Aalborg.

Som opvarmning har han et andet af tidens varmeste navne ANKERSTJERNE

Rasmus Seebachs anmelderroste album Ingen Kan Love Dig i Morgen (2013), er netop blevet certificeret til 9 gange platin og følger dermed mønstret fra udgivelserne Rasmus Seebach (2009) og Mer’ End Kærlighed (2011) som har solgt henholdsvis 12 gange platin og 13 gange platin. Hvis man dertil lægger seks Danish Music Award-statuetter samt rekorden på den danske albumhitliste, taler det for sig selv: Rasmus Seebach er uden sammenligning den største og bedst sælgende artist i dansk musik.

”For mig kan succes hverken måles i priser eller salgstal. Jeg mærker den først for alvor, når folk tager mine sange med sig ud i deres liv og bade kan bruge det til ex. bryllupper og begravelser. Det er simpelthen den største ære, man kan opnå”, lyder det fra Rasmus som i øjeblikket er i fuld gang med at skrive sange til et nyt album.

Lørdag 13. juni 2015 kl. 18.15
RASMUS SEEBACH og ANKERSTJERNE
Forsalg 350 kr incl. gebyr
Forsalget er begyndt

Skovrock har dermed sat følgende koncerter i salg til næste sommer:
13. Juni Rasmus Seebach / Ankerstjerne
30. Juni Sting
7. Aug. Lars Lilholt Band
8. Aug. Marie Key / Mads Langer
14. Aug. Kim Larsen & Kjukken

comments