Se videoen: Donald Trump får sit eget satire-show

custom1 (14)

Den amerikanske komiker Anthony Atamanuik slog igennem for at imitere Donald Trump under valget. Nu skal han spille præsidenten hver uge i det nye satiriske talkshow ‘The President Show’.


“Jeg håber, mit arbejde slutter i november.”

Sådan sagde skuespilleren Anthony Atamanuik, der forud for det amerikanske præsidentvalg i november blev verdenskendt for sin rammende imitation at Donald Trump.

100 dage efter Trump løb med sejren er Atamanuik dog tilbage i rollen, denne gang med sit eget satiriske talkshow ‘The President Show’, der har dansk premiere på Comedy Central.

I showet inviterer Atamanuik, i rollen som Trump, prominente gæster ind i det ovale kontor til en snak om politik og livet som USA’s leder. Og han lægger ikke fingre imellem:

“At lave sjov med præsidenten er en vigtig amerikansk tradition, og vi håber, at ingen bliver skuffede,” siger Atamanuik, der selv har skabt serien.

I det første af i alt otte afsnit er den prominente journalist fra MSNBC Keith Olbermann gæst for at diskutere politik. I afsnittet forklarer Trump også, hvad der er “nice” og “not nice”, og han tager seerne med på en tur gennem “Trumps New York” og Times Square.

Komikeren Peter Grosz er også med på sidelinjen i rollen som vicepræsident Mike Pence.

Anthony Atamanuik har i lang tid gjort sig bemærket med sine imitationer af Donald Trump, blandt andet under valgkampen med showet ‘Trump vs. Bernie’. Her duellerede Atamanuik som Trump mod James Adomian i rollen som den demokratiske socialist Bernie Sanders.

Om The President Show
Talkshowet produceres af Clone Wolf Productions og 3 Arts Entertainment. Executive producers er Anthony Atamanuik, Peter Grosz og Adam Pally fra Clone Wolf Productions sammen med 3 Arts Entertainment’s Olivia Gerke, Josh Lieberman og Greg Walter.

Om Comedy Central
Comedy Central er kanalen med de bedste komedieserier, stand-up komikere og animerede serier med udsendelser døgnet rundt. Som verdens eneste komedienetværk tilbyder Comedy Central provokerende originalserier som fx South Park, The Daily Show og The Comedy Central Roast sammen med verdens bedste stand-up, sketch-programmer, dramedy og meget mere. Comedy Central kan ses hos YouSee, TDC TV, Viasat, Canal Digital, Waoo, Telia TV og udvalgte antenneforeninger.

 

comments