Musik Marts 2012

rasmus-seebach-og-lionel-richie

Tekst: Pernille Bruun

Oh Land rykker sig!

Hvis ikke I allerede kender Oh Land, tror jeg I kan genkende dem, når jeg nævner den nye serie Ritas soundtrack. De har lavet nogle utrolig fede sange blandt andet White Night  og Speak Out Now! som også blev sunget i første omgang af X Factor 2012.

Ting jeg første lige for nylig har fundet ud af er, at forsangeren Nanna Øland Fabricius er datter af Bent Fabricius Bjerre som vi vidst alle sammen kender ret så godt.  Men oven i købet er hun kusine til sangeren Clara Sofie, som vi i 2011 har hørt rigtig meget fra med hits som Når Tiden Går Baglæns og Lever For En Anden.

Hold øje med Oh Land, de vokser sig større og større!

 

DEN SIDDER FAST I MIN HJERNE!

En sang der har kørt på repeat hjemme ved mig er remixet med Medina og Kidd ’’Synd for dig’’
Beatet er så utrolig fedt og så synes jeg bare at Kidd har en fed stemme som ikke er ligesom andres! Det ved jeg, at folk har forskellige meninger om! 😉 Men om vi vil det eller ej, så sidder hans sange bare på hjernen konstant!

Uuh det er så svært at være så god!

 

Ny dommer i det Amerikansk X Factor 2012!

Der går rygter om at Avril Lavigne måske kunne være den nye Paula i det amerikanske X Factor, da to pladser pt står ledige! Hun har i hvert fald meldt ud, at hun er meget interesseret i at blive en af dem bag dommerpanelet. Hun mener, at hun egner sig til jobbet fordi hun selv startede i en ung alder og derfor har meget at give af sig selv, til de kommende deltager!

Hvad mener I?

 

Rasmus Seebach – Lionel Richie X Factor!

Rasmus Seebach er ude med endnu et hit, men nu indspillet med den verdensberømte sanger Lionel Richie. Det kan kun blive et hit! Gik du glip af deres live optræden i X Factor på DR1 d. 9 marts, kan du se dem på Youtube.

 

 

 

 

comments