Min fede træner ruller ind på Tv3

MFT_campaign_RGB_72dpi_web_01-1

Fire smukke, veltrænede kendte, der brænder for sundhed og et smukt ydre, har sagt ja til et grænseoverskridende eksperiment. De skal hjælpe fire overvægtige danskere med at tabe sig. For virkelig at kunne forstå livet som overvægtig på egen krop, går de ind i eksperimentet med fuld skrald og skal øge deres egen vægt så meget som overhovedet muligt.

Målet er at tage på, og bagefter skal den kendte og de overvægtige danskere smide de overflødige kilo. Sammen.

I tre måneder er motion bandlyst. Træningscentret og løbeturene bliver skiftet ud med sofa og bløde stole. Salat og kildevand må vige til fordel for cola, pomfritter og søde sager i spandevis.

Hvordan er det at leve som overvægtig? Hvad sker der med kroppen og ikke mindst psyken, når den bliver fodret med sukker og fedt?

Og hvor svært er det i virkeligheden at tabe sig igen?

Vi er med, når det er en fest at kunne spise flæskestegssandwich, flødeskumskager og pomfritter, og når der hældes cola, fede shakes og kakaomælk ned i spandevis. Vi er også med, når strækmærkerne, bumserne og hovedpinen gør sit indtog, når der bliver brugt mere tid på toilettet, end godt er, og når dellerne skal luftes offentligt. Dybt grænseoverskridende for de fire kendte, der er vant til at stå knivskarpt, når blitzene flasher.

Velkommen til Min fede træner.

De fede trænere er:
Mascha Vang: 36 år. Et succesfuldt brand i sig selv. Hun driver en af Danmarks mest læste blogs, der handler om hendes liv og mode… Og da hun ofte bruger sig selv på billederne, er det vigtigt for hende at se godt ud. Hun er model, blogger, designer og iværksætter. Og har udgivet sin egen slankebog med undertitlen ‘tab dig på fire uger’,

Frederik Fetterlein: 46 år. Tidligere professionel tennisspiller. Han lever et notorisk glamourøst jetset-liv, med masser af tid til træning, da han ikke har et almindeligt ni til fem-job. Er kærester med Andrea, fotomodel fra Sverige.

Kira Eggers: 42 år. Tidligere nøgenmodel, stripper, brevkasseredaktør og mange andre ting. I dag arbejder hun primært som kostvejleder og personlig træner. Kira er p.t. uden kæreste og bor sammen med veninden Maria.

Sara Maria Franch-Mærkedahl: 36 år. Hun har arbejdet som model de sidste 20 år og har været vært på TV2. I 2014 vandt hun Vild Med Dans med Silas Holst og er forfatter til bogen, Boost dit løb. Sara Maria holder foredrag om sundhed og bevidste valg og arbejder som personlig coach.

comments