MAXIMILLIAN GIVER KONCERT I DR KONCERTHUSET

image002

Debutkoncerten på Ideal Bar, i maj måned, var totalt udsolgt og til oktober kan man endnu engang opleve den unge, fremadstormende sanger og sangskriver i intime rammer, når Maximillian gæster DR Koncerthuset, Studie 3.

Tilbage i februar måned delte Maximillian en video på sin helt nye Facebookside. Han havde indspillet en sang i studiet og delte den med ordene: ”Håber I ka’ li’ den”. Klippet blev, i de efterfølgende uger, delt flere hundrede gange, fik tusindvis af reaktioner og er i skrivende stund ved at runde 100.000 afspilninger. Blot en måned senere, kastede den 18-årige københavner sig ud i endnu en live-video. Denne gang i et meget personligt cover af idolerne London Grammar og Frank Ocean. Og alt imens at det tikkede ind med likes på Facebooksiden, blev de to videoer hastigt spredt, på flere af nettets førende musiksites.

Den overvældende modtagelse smittede af på den allerede positive energi i studiet og Maximillian fulgte siden op med sin første officielle single-release, ’Higher’. Lyden er blød og sjælfuld. De elektroniske elementer tilfører nuancer af både R’n’B og trip hop mens den purunge sangers åbenlyse kærlighed for moderne pop også skinner klart igennem. Tekst, musik og produktion skal gå op i en højere enhed og for Maximillian handler det om følelser – de dér, som føles helt rigtigt, dybt inde.

I maj fulgte Maximillian op med en udsolgt debutkoncert på Ideal Bar, en rost koncert SPOT Festival og 16. juni kom den officielle singleversion af ’Feelings’ på gaden. Nu er der mulighed for at opleve den unge sanger og hans band i intime rammer, når Maximillian gæster DR Koncerthuset, Studie 3 d. 28. oktober. Billetter er i salg nu!

comments