Mascha Vang har holdt maven skjult

freeimages

Mascha Vang som er kendt fra fjernsynet, da hun er en populær realitystjerne og nu bruger meget af tiden på sin blog, har gemt på en hemmelig der omhandler hendes mave.

De fleste ville gå ud fra at hun venter sig endnu et barn, men det er ikke tilfældet denne gang.

Mascha Vang skriver på bloggen: ”Til manges store ærgrelse, må jeg desværre skuffe med, at det ikke er en graviditet der skal afsløres. Det er min deltagelse i et helt vanvittigt tv eksperiment, som jeg har sagt ja til at deltage i. Jeg har ALDRIG været med til noget lignende, det er det mest ekstreme jeg har deltaget i, nogensinde,”

Det nye program er et tv-eksperiment som skal få overvægtige til at blive motiveret og det betyder så at hun selv skulle tage 10 kg på og så tabe dem igen.

”Jeg har altså flere gange været igennem perioder, hvor jeg lige tager en måned og skræller nogle kilo af, som har hobet sig op. Det er egentlig ok let for mig og må da indrømme, at jeg har svært ved at sætte mig ind i, at andre ikke også bare gøre det.” skriver hun på bloggen.

Mascha ønsker heller ikke at dømme de overvægtige, fordi der kan være et hav af årsager til at de er endt der hvor de er vægtmæssigt.

Programmet kørte på skærmen i går på TV3 og er kaldet ”Min fede træner”.

comments