Kritik til Paradise Hotel produktionen fra Mads

freeimages

Mads Bryrup som var med i Paradise Hotel, blev hurtigt kendt som Gokkesokken. Han vandt intet mindre end tre ud af tre dyster med det samme han ankom til hotellet, men blev nødt til at pakke kufferten efter en uge.

Mads mener selv at der er en klar årsag til, hvorfor han ikke blev fredet. Selvom at han vandt tre ud af tre dyster, fik han kun lov til at splitte et par ad som magt. Her mener Mads at han burde have fået en fredning.

Her udtaler Mads sig: ”Hvem vinder tre dage i streg uden at blive fredet? I stedet gav produktionen mig en magt, hvor Christian ikke kunne stille sig med Tanja. Produktionen vidste dog med sikkerhed, at det bare ville skabe en rokering, så jeg ville ryge ud af hotellet. Christian burde være den, der fik sparket af mig. Istedet endte det med, at jeg fik sparket af produktionen” via Realityportalen.

Mads Lindemann som er redaktør på programmet, mener at der er en anden side af historien: ”Gæsterne styrer ikke noget som helst på hotellet, så han har slet ikke ret i det, han siger. Der er muligvis gæster, som har sagt til Mads, at han burde have fået en fredning, men det var der ikke planer om fra produktionens side” og fortsætter: ”Det er rigtigt nok, at hvis Mads havde været til fare for de andre gæster, så havde vi blandet os, men sådan var det slet ikke. Så meget gik han på ingen måde amok, så han kunne sagtens være blevet på hotellet, hvis han var blevet valgt af Tanja. Det var bare ikke tilfældet” via Realityportalen

comments