Din guide til den perfekte bh

bh

bh

Der er så mange kvinder som ikke bruger den rigtige bh størrelse. Nogle bruger en alt for lille skål, så det nærmest ligner man har 4 bryster i stedet for 2, andre køber en bh hvor omkredsen er alt for stor fra start af.  Tilmed sidder de forskellige mærker og modeller ikke ens på en, hvilket ikke gør det nemmere. Ens bryster forandrer sig også gennem årene, så det er vigtigt løbende at få tjekket at man bruger den rigtige størrelse. Men hvordan finder du så den rigtige størrelse og model? Der er flere måder at gøre det på, hvor nogle er beskrevet nedenfor.

Få hjælp af en ekspedient
Hvis man går ind i en rigtig undertøjbutik eller undertøjsafdeling, så ved ekspedienterne noget om undertøj og bh størrelser. Spørg derfor om råd og vejledning, og de vil helt sikkert være behjælpelige til at finde den rigtige størrelse og model til dig.  

Hvad kan du selv gøre
Når du køber en bh er det vigtigt, at den sidder forholdsvis stram rund omkring livet på den. Med tiden vil den udvide sig, og det er derfor vigtigt, at man prøver bh’en i yderste lukning og at den sidder forholdsvist stramt – selvfølgelig uden at du føler dig klemt. Stykker rund om livet, skal tilmed være vandret, hvilket du blandt andet kan indstille via stropperne. Stropperne skal være så stramme at du kun lige kan få 2-3 fingre under når du løfter i dem.
Hvad angår skålen, er det vigtigt at den ikke er for lille så den skærer brystet, så det ryger udover. Ligeledes er det også vigtigt at den ikke er for lille så der er et stort gab mellem brystet og bh’en. Der skal altså være en fin glidende overgang mellem bh og bryst. Dertil skal bøjlen i bh’en dække det meste af brystet på siden.

Hvor skal jeg købe mit undertøj

Der er rigtig mange steder at købe sit undertøj, men hvis man vil have råd og hjælp til størrelse mm, er det en rigtig god ide at få ind i en undertøjsbutik eller en undertøjsafdeling som i fx Magasin. Hvis man har en lidt større barm, er det ikke alle steder, man kan købe sin bh. Et af de mærker som findes i store størrelser er blandt andet Chantelle. Der er en god pasform og et stort udvalg. Så er det store størrelser du søger, så køb dit favoritundertøj her.  En anden mulighed er også Magasins andre mærker. Magasin har et stort udvalg, og det er muligt at købe det online. Hvis du ønsker at få hjælp i en butik og ikke har Magasin i nærheden, kan du som sagt også gå ind i en decideret undertøjsbutik, og som helt sikkert også har styr på at finde den rette bh til dig.

 

comments