Carpark North i intim nattesession med ‘Feel So Real’

image001

Carpark North er tilbage med singlen ’Feel So Real’, der med sin direkte sound endnu engang beviser, at man skal regne med ikke at kunne regne med noget, når det gælder Carpark North. Du får den her i en helt ny og intim noir version fra studiet.

Forår er lig med forelskelse. Og ’Feel So Real’, der i sig selv oser af musikalske luner, handler ifølge Carpark North om uforløst kærlighed, de dertilhørende lange søvnløse nætter og besættende dagdrømmeri. Forsanger Lau Højen fortæller: ”Personligt havde jeg masser af disse oplevelser i min tidlige ungdom, med piger jeg aldrig fik og med kærlighed, der aldrig blev til andet end noget oppe i hovedet på mig selv. Det er en følelse som er så stærk, så ren og så ægte, men samtidig så ekstremt virkelighedsfjern. Det føles så ægte, men er det ikke.”

Det er tre år siden at den storhittende trio sidst indtog hitlisterne med singlerne fra det Guld-certificerede album, ’Phoenix’. ’Feel So Real’ varsler ny lyd fra Carpark North, som altid søger overraskelsen i studiet og bruger den, som drivkraft og lydideal. Nu får vi singlen i en noir version, indspillet en sen nattetime i bandets Apparat Studio på Christianshavn, hvor Lau Højen, flankeret af en cellist samt Morten Thorhauge og Søren Balsner på synth og klaver, bringer de ungdommelige følelser helt frem i lydbilledet på ’Feel So Real’.

Som et af landets største, mest indflydelsesrige og aktive livenavne valgte Carpark North, ovenpå kulminationen til Smukfest 2014 hvor trioen lukkede Bøgescenerne, at trække stikket for første gang siden gennembruddet i starten af 00’erne. Dette forår vendte Carpark North tilbage til livescenen – større end nogensinde før – og trioen, som kan opleves på landets største festivaler sommeren over, gæster desuden Royal Arena i efteråret 2017.

comments