NY FRISURE PÅ EN EFTERMIDDAG

Ekstensions006

Få langt og tykt drømmehår uden at vente flere år. I samarbejde med Aalborg-firmaet My Extensions udlovede ZEKVENS et gavekort på en helt ny manke.

Den heldige vinder blev den 19-årige Christina Nicolaisen.

Tekst MARIA JAKOBSEN · layout & foto MARIE KNAP

Hos My Extensions forhandler de kun deres eget mærke. Her sætter de hår på folk på fire forskellige måder; Stick, Hot Fusion, Cold Fusion og Tape. Håret er 100 % ægte REMY hår, og kvalitetstestet, så de kan altid garantere for, at du får professionelt hår med en lang levetid. Den 2. juli 2012 flyttede My Extensions til de nuværende lokaler i Danmarksgade 54 i Aalborg, så ZEKVENS besøgte forretningen en onsdag eftermiddag i september for at følge processen med Christinas nye lokker. Men hvordan forholdt Christina sig selv til processen?

– Jeg var helt chokeret over at jeg vandt. Det havde jeg slet ikke regnet med, så jeg blev selvfølgelig rigtig glad og spændt, fortæller Christina.

Christina er 19 år og blev student i sommer, og hun er netop nu i gang med HHX suppleringsfag. Christina havde aldrig før haft extensions i, så det var en helt ny og spændende oplevelse for hende. Hun var derfor en anelse nervøs for, hvordan resultatet ville blive. Om det ville komme til at se for unaturligt ud, eller om man ville kunne se, at det var extensions.

-Jeg blev helt rolig, da jeg fik af vide, at Pernille har extensions i med tape, for det kunne jeg slet ikke se. Jeg troede egentlig bare det var hendes eget hår, fortæller Christina med et smil.

De nye lokker
Indehaveren af My Extensions er Cate Sørensen, som har drevet en webshop de sidste fire år. Men nu har hun taget skridtet videre og udvidet med en fysisk forretning ved siden af webshoppen. I forretningen er Pernille ansat, og det er hende der skal arbejde med Christinas lyse lokker. Christina får sat hår på med tape, som kan holde i to til fire måneder, men allerførst skal den rigtige farve vælges. Pernille vælger at blande to farver, for at få det til at se mest naturligt ud og for at forstærke det spil Christina i forvejen har i sit hår.

Pernille starter med, at dele Christinas hår op i sektioner og glatter hver enkelt del, som hun kommer frem til i processen. Christina har selv lidt naturlige krøller i sit hår, men det vil der også komme i det påsattede hår når man vasker det, så det vil helt naturligt falde sammen med Christinas eget hår. Da Christina selv har ret kraftigt hår, er det nødvendigt for Pernille at putte mange baner i, for at det ikke ser for tyndt ud for neden i den ekstra længde der bliver tilføjet.

En behandling hos My Extensions kan tage alt fra en time til tre timer, alt efter hvilken metode man bruger og hvor meget hår den enkelte person skal have i. I Christinas tilfælde tog behandlingen cirka to timer med en klipning til sidst.

– Christina har mulighed for at genbruge de samme totter som hun får sat i her, forklarer Pernille.

Det er dog utrolig vigtigt, at hun plejer håret ordentligt, da håret ikke får nogen næring. Men derudover kan hun behandle det som hendes eget hår, hun kan farve det, glatte det, krølle det osv.
Først satte Pernille håret i på Christinas baghoved, herefter blev det glattet igen og hun begyndte derefter at tilsætte hår i siderne. Christina har selv et utroligt tykt hår, så bare bag på er der tilføjet over 100
gram ekstra hår. Pernille tynder ud i Christinas eget hår, for at få det påsatte hår til at falde bedre. Til sidst blev alt håret glattet og håret blev klippet til, så man ikke kunne se forskellen på Christinas eget hår og det
nye hår.

Men hvad sagde Christina selv til resultatet?
– Ej, jeg synes simpelthen det er blevetså flot, det er jeg bare helt vildt glad for. Jeg har altid drømt om sådan noget langt hår, som jeg kan flette i en mega lang fletning, fortæller Christina med det største smil på læben. Jeg glæder mig rigtig meget til, at vise mit nye hår frem til min familie og venner.

comments