Modeldrømme 2012

Den 14. september 2012, var der modelcasting i shoppen. Castingen var for piger og drenge, kvinder og mænd mellem 4 og 45 år. Vi talte med centerchefen i shoppen Camilla Mortensen, samt indehaver af modelbureauet C&C Models Frank Christensen.

Tekst: Maria Jakobsen

Modelbureauet C&C Models har eksisteret siden 2004 og har modeller i alle aldre, former og køn. De laver alle slags opgaver, både kataloger, modemagasiner, catwalks og tv-reklamer. Hos C&C Models er udstrålingen langt vigtigere end de rette mål og vægt, fortæller indehaver Frank Christensen.

-Det er tredje år vi kører konceptet med modeldrømme, fortæller centerchef Camilla Mortensen.

Det første år skulle folk selv uploade deres billeder på nettet, og derefter havde folk mulighed for at stemme på deres favorit billede. Men det viste sig at være så stor en succes, at siden gik ned på grund af for megen aktivitet. Derudover var der problemer med at folk installerede autostem på billederne. Sidste år blev konkurrencen afviklet på den måde, at folk kom i shoppen og blev castet og fik taget billeder, og billederne blev derefter lagt på facebook. I år har shoppen dog valgt at satse lidt mere bredt. Aldersgruppen er blevet kraftig udvidet, og der er stor fokus på at alle skal have en god dag. Tidligere blev det afgjort ved afstemning hvem vinderen skulle være, men i år er det et dommerpanel bestående af Frank Christensen, Camilla Mortensen og stylisten Bibi Junget.

Fredag den 14.september var der åben casting hele dagen, og om aftenen blev de syv vindere kåret.

-Det startede kl. 10.00 og vi oplevede faktisk en kø udenfor fra kl. 9.15 om morgenen, fortæller centerchefen Camilla.

Lørdag den 15.september var de syv vindere endnu en gang på besøg i shoppen. Her blev de stylet af Bibi Junget med tøj fra forretningerne i shoppen, og fotograferet til deres portfolio. Derudover bliver billederne af alle der har deltaget lagt online på shoppens hjemmeside.

Vi talte med et par håbefulde deltagere. Veninderne Emma Vestergaard og Lea Elmstrøm på 19 år, valgte egentlig at stille op lidt for sjov.

-Jeg synes bare det kunne være en rigtig sjov oplevelse, fortæller Emma. Vi har tidligere været af sted til en casting sammen, men har indtil videre ikke haft held med det.

En anden spændt deltager var Karina Jørgensen, som mente at det at være model kunne være et rigtig fedt bijob i forhold til studiet.

-Jeg har en veninde, som er model og jeg har derigennem fået øjnene op for at det kunne være fedt at prøve, fortæller Karina.

De heldige vindere af modeljagten 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments