Oplev verdensstjernen Jessie J!

Skærmbillede 2014-12-15 kl. 16.44.48

Skærmbillede 2014-12-15 kl. 16.44.48

Thy Rock indtræder hermed på den store festival scene, da de med stolthed kan præsentere verdensstjernen Jessie J fredag den 26. juni 2015. ”No matter where she is or what she does, Jessie J stands out”…..og det gør hun, både som person og på scenen.

Til sommer er det Thy Rock der får den ultimative fornøjelse at præsentere denne fantastiske sangerinde, som med hendes tidsløse elegance, fantastiske stemme og sin optræden definerer hvad der er muligt inden for rock- & popmusik samtidig med, at hun værner om traditionerne.

Jessie J er one-of-a-kind og det er netop derfor hun meget hurtigt blev en fænomenal superstjerne her i det 21. århundrede.

Verden fik første gang kendskab til den britisk fødte sangerinde og sangskriver Jessie J i 2011 og hendes album Who You Are debuterede på Top 15 på Billboard Top 200 og det generede ikke mindre end 6 Top 10 hits i radioen heriblandt ”Price Tag” og ”Domino”. Albummet gjorde hende til et verdensomspændende ikon.

Jessie J har på sin vej modtaget den prestigefyldte BRIT Award ”Critic ́s Choice” og desuden kronede BBC hende med den store ære Sound of 2011.
I 2014 ankom hendes første single fra hendes nye album med et brag …..bogstavligt talt. Jessie J fik sammen med Ariana Grande og Nicki Minaj hitlisterne til at eksplodere med sangen ”Bang Bang”. En perfekt scene fra albummet Sweet Talker, der udkom i Oktober 2014.

Ultimativt er der ingen som Jessie J…….”og dette er vores store musikalske julegave til vores trofaste Thy Rock publikum – glæd jer” – udtaler Thy Rock.

comments