Det er svært at sluge, mens man græder

c06f284c-16c9-4ff3-8c13-99d3cd015556

Nanna Cecilie Bang er tilbage på Sort/Hvid med TRUE.STORY – et vanvidsridt af et standupshow , hvor hun tager publikum med rundt i de mest absurde og afsindige afkroge af en ung kvindes liv. ’Og pludselig står du med en fremmed mands pik i munden og overvejer at bide den af – og sige baby bite 3 for tyve – og du tænker, ville det være høfligt, ville det? TRUE.STORY har repremiere den 22. september.

Hun har klippet håret, så det ligner, hun har mistet troen på livet. Hun forestiller sig nogle gange, hvordan det ville være, hvis hun fik kræft. Hun siger til sin partner, at hun kan lide det hårdt, for det er usandsynligt kønsstereotypt at tænde på ’jeg elsker dig’. Hun tror på Tinder, hun får stjålet sin cykel to gange om måneden, hun er blevet så fed, at hendes lår er begyndt at gå ind i hinanden, men det er okay, siger hendes venner. Det er vigtigt at stå ved, hvordan man ser ud. Tiden for smukke mennesker er forbi.

TRUE.STORY – af og med Nanna Cecilie Bang og instrueret at Christian Lollike – er tragikomisk standup om en ung kvinde, der vill være fri til at være den, hun er – frigjort nok til at dyrke sex med hvem hun vil. Forestillingen har repremiere på Sort/Hvid den 22. september og spiller indtil den 7. oktober.

’For mig er Nannas historie et vidnesbyrd om, hvordan det seksuelle frigørelsesprojekt kan blive en nærmest tvangspræget jagt på behovsopfyldelse,’ siger Christian Lollike, kunstnerisk direktør på Sort/Hvid og instruktør på TRUE.STORY og fortsætter:

‘Samtidig synes jeg, hun går på tværs af de normale opfattelser af, hvad en ung kvinde må sige – og ikke mindst – gøre. Derfor fik jeg lyst til at iscenesætte projektet’.

TRUE.STORY er fortællingen om en kvinde, der råber og banker i gulvet med en kost, fordi hendes underbo er så lykkelig, at det siver op i hendes lejlighed. Først lyden af grin, så sex. Det er jo ikke fordi, hun ikke er okay, hun er bare så pissetræt af at høre på underboen og al hendes lykke.

Hun er single, og heldigvis for det. Hun ved nemlig, at den store fordel ved at være single er, at man er fri. Fri og uafhængig af andre. Således klamrer hun sig krampagtigt fast til forestillingen om at være en frigjort kvinde, mens hun jagter anerkendelse fra de mænd, hun er fri til at have sex med. Hun klamrer sig fast til den forestilling, mens hun stræber efter at have de rigtige holdninger, sige de rigtige ting og være den type kvinde, der lever i nuet og afskyr underholdning.

Hun har klippet sit hår på sådan en feministagtig måde. På sådan en måde, så teaterchefer bliver nødt til at spørge: ’Hvad gør du så, når du skal spille rigtig kvinde? Hvad gør du, når du ikke er grim og sjov? Det er jo også vigtigt for folk, at de kan relatere’. Og de har en pointe, for hun vil virkelig gerne ha’, at alle kan relatere til hende. ’Jeg kan virkelig være smuk, det lover jeg’.

TRUE.STORY vises fra den 22.09.2017 – 07.10.2017

22/9 kl. 20, 23/9 kl. 17, 28/9, 29/9, 30/9 kl. 20, 6/10 OG 7/10 kl. 20

STED Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V.

BILLETTER teaterbilletter.dk / 70 70 74 94 / billet@sort-hvid.dk

Tekst og performance NANNA CECILIE BANG

Instruktion CHRISTIAN LOLLIKE

NANNA CECILIE BANG er uddannet fra Århus Skuespillerskole i 2014. Spillede monologen Folkeskolereformen på Mungo Park Kolding, som hun fik en Reumert Talentpris for i 2015. Har spillet store og små roller, blandt andet ’Og nu: Verden!’ på Husets Teater i 2015, har været en del af Momentums Ensemble vol. 10 samt medvirket i Morph på Aarhus Teater i 2017. Senest gæsteskuespiller på VI ER VERDEN på Sort/Hvid. Nanna Cecilie Bang er også dramatiker og skriver aktuelt ’My heartache brings all the boys to the yard’ for Aarhus Teater til næste sæson.

comments