Den ultimative festguide

party guide

party guide

Er du en af dem, som ofte bliver frustreret lige når du skal til at afsted til en fest? Om det så involverer en bytur, et bryllup eller noget helt andet? Tankerne kan være mange. Hvad skal du have på, hvad skal du have med, og hvordan forbereder du dig rent mentalt? Her får du den ultimative festguide.

Kropssprog

Dit kropssprog sender en masse signaler, så sørg for at det er de rigtige, der bliver sendt! Vær opmærksom på, hvordan din holdning er, og hvordan du placerer dine arme. Har du dem over kors, virker du lukket og utilnærmelig. Har du dem i siden kan du komme til at virke lidt for ivrig eller kontrollerende. Find en passende mellemting – hav dine arme langs siden eller med en enkelt arm i siden. På den måde undgår du at sende forkerte signaler, men i stedet se sikker og imødekommende ud. Men vigtigst af alt – slap af, og vær tro mod dig selv. Så vil din personlighed helt naturligt skinne igennem.

 

Outfit

For at dit kropssprog kan udstråle de rigtige signaler, er det vigtigt at du føler dig godt tilpas i det outfit, du har på. Forbered dig eventuelt nogle uger i forvejen, så du ikke står på dagen og skal have tøjkrise. På DressMe finder du en række flotte lange kjoler til enhver anledning. Se mere her. Når du har fundet det perfekte outfit, så test det eventuelt af derhjemme i en times tid, så du ved, at du føler dig tilpas i det.

 

Partytasken

Der er en række genstande som du simpelthen ikke kan undvære i tasken, når du skal til fest.

– Spejl

– Tyggegummi

– Læbepomade, læbestift eller lipgloss

– Parfume

– En ekstra trøje eller cardigan

Mangler du den ultimative partytaske? Så tag et kig her.

Rigtig god fornøjelse

 

comments