Top 5 – over tidsfordrivshjemmesider

epicfail_628

1 Epicfail.com
Absolut min yndlings tidsfordrivshjemmeside. Her kan du se videoer og billeder af de mest kiksede og uheldige situationer. Der er kæmpe mange af slagsen, og masser af timer med krummen tæer og højlydt grin. Jeg er specielt vild med ”tan-fail”-billederne, som alle skildrer både piger og drenge, som har givet den lidt for meget gas i solariet eller med bruncremen.

2 Boredpanda.com
Som det ligger i ordet, så er det til de dvaske dage, hvor man bare vil sidde og stene på et indhold med en eller anden underholdnings-værdi. Man kan søge på alle kategorier, hvorefter der dukker fantastiske, sjove og utrolige billeder op. Der er hurtigt gået en time eller 17, når man sidder derinde og surfer rundt.

3 Spademanns.wikia.com
Helt og aldeles favoritside, hvis man er ironisk anlagt. Siden her er et opslagværk, som gør hæmningsløst grin med det kendte wikipedia. Hvis du f.eks. søger på ”Cher” står der i korte træk følgende: ”I Chers familiealbum ser man tydeligt, at Cher må have ændret udseende i løbet af sin levetid. Cher er livsnødvendigt stof for transvestitter, som er en fast del af hendes fanskare.”

4 Weheartit.com
Denne fantastiske hjemmeside, er jeg nok specielt tiltrukket af, da jeg er en rigtig girly-girl. Her er der masser af billeder – smukke billeder. Man kan have en profil og via den uploade billeder eller k andres billeder. Billederne er opdelt i kategorier, så det er nemt at finde emner man kan lide.

5 Agame.com
En hjemmeside med muligheder for at spille gratis spil online, kan ikke andet end at høre hjemme på denne liste. Jeg foreslår denne hjemmeside, som har alverdens spil.

comments

Be the first to comment on "Top 5 – over tidsfordrivshjemmesider"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.