Fede app’s

quizbattlelogodk

Vores praktikant Laura Andersen giver her hendes bud på fede apps til din telefon.

Snap Chat

Den forholdsvise nye app,  kan downloades i appstore til Iphone, går ud på, at du kan tage et billede af dig selv eller en genstand, og så sende det til en med app’en. Du bestemmer selv hvor lang tid modtageren må se billedet (3,4,5,6 sek.) og det bliver ikke gemt. Så man kan se så dum ud man vil – bonus! Til billedet kan du tilføje en lille tekst på 1 linje.

Snap Chat er en hyggelig app, hvor man kan chatte med hinanden, men samtidig se personen eller hvad vedkommende laver.

Quiz Battle

Med Quiz Battle kan du spille mod dine venner, din familie osv. Quizzen omhandler spørgsmål om mange forskellige ting, som fx Hollywood, fysik & Kemi, byer, dyr osv. Det er en underholdene app som forstørrer din viden om alverdens ting.

Tumblr

Tumblr er en hjemmeside som også kan fås som en app. Det går ud på at du har din egen side, hvor du kan ligge billeder, videoer, quotes osv. ind. Du kan samtidig følge andres sider og følge med i hvad de ligger ind. Du kan på hjemmesiden Tumblr.com dekorerer din egen side, så den bliver vildt pæn og du kan få det til at se helt professionelt ud.Det er en super underholdende og tidsfordrivende app, som man straks bliver afhængig af.

 

 

 

 Vintage Cam

Vintage Cam er en app, hvor du kan tage billeder eller videoer og gemme dem til dit fotoalbum eller dele dem med Facebook, twitter eller sende dem over mail. Du kan redigere billedernes farve. Der er 19 valgmuligheder hvoraf 15 af dem er gratis. Det er en vildt fedt app med smukke redigeringsvalgmuligheder.

L.O.C. – App

L.O.C. – App er en app hvor du kan se en masse billeder, købe hans musik og stalke ham lidt.

Det er en lækker app, hvis du er vild med ham rapperen, L.O.C.

 

 

 

comments