En læser giver sin mening om reality-Tv – enjoy!

670845_63861360

Reality TV

Jeg er snart ved at være træt af alle de realityserier, der findes på danske Tv-kanaler. Kan det virkelig passe, at vi som seere ikke ønsker nogle mere oplysende og givende  Tv-udsendelser? Vores fladskærme er snart kun plastret til med unge mennesker der konkurrerer i forskellige Tv-udsendelser om, hvem der kan skabe sig mest, og komme til at se dummest ud på fjernsyn. Unge mennesker prøver at udstille sig mest muligt i diverse Tv-programmer, for på den måde at blive kendte og komme i de kulørte ugeblade.

Man skal ikke længere være god til noget, eller komme med en ny genial opfindelse for at blive kendt. Det eneste det efterhånden kræver for at blive kendt, er at man har udstillet sine evner som lagengymnast på landsdækkende Tv. Jeg synes det er synd, at unge mennesker i dag, stort set kun bliver præsenteret for ligegyldige programmer på Tv, om ligegyldige mennesker, som kun deltager i et program for at blive kendte, bare for at være kendt. De mennesker der stiller op i diverse reality programmer, har ikke noget at byde ind med, udover at de kan danse til det nyeste popnummer, samtidig med de prøver at drikke sig dummere, alt imens de bliver filmet 24 timer i døgnet.

Når man så har været deltager i et af de mange realityprogrammer, så kører historierne om disse mennesker videre i de kulørte blade, hvor vi hører om deres totalt indholdsløse liv, og på den måde holder de gang i den hype der er omkring deres person, efter de har forsøgt at dumme sig mest på landsdækkende Tv.  Jeg synes, at det som er mest skæmmende ved disse reality-Tv-”stjerner”, er at de netop bliver gjort til ”stjerner” af medierne, og på den måde bliver de gjort til

idoler for landets unge, hvilket jeg synes er synd, da jeg ikke kan se hvorfor de skal gøres til forbilleder for landets unge, da de ikke har budt ind med andet end skabet opførsel på Tv.

Hvorfor skal de samme personer udstilles igen og igen?

Når jeg tænker på producenterne bag reality-programmerne, så er det også en gåde for mig, hvorfor de gang på gang skal forsøge at udstille de samme mennesker i forskellige realityprogrammer. Jeg forstår ikke hvorfor medierne og producenterne hjælper disse talentløse Å-kendisser til at forblive i mediernes søgelys, i stedet for bare at lade hypen dø ud, og få nogle mere talentfulde mennesker på skærmen. Få da i stedet for nogle mennesker på skærmen, som har noget at komme med, og som i virkeligheden ville være bedre forbilleder for landets unge. Brug dog i stedet Tv-tiden på at finde flere mennesker med idéer og kreativitet, som kunne komme frem, og vise hvordan de har fået succes på arbejdsmarkedet, og dermed prøver at bidrage til at vi i Danmark kan komme ud af den økonomiske krise vi i øjeblikket befinder os i.

Desværre er der nok bare flere reklamepenge i at udstille unge mennesker på Tv, i stedet for at køre de positive nyheder og udsendelser omkring nogle mennesker som virkelig kan noget, og har noget at bidrage med.

comments