Inspiration til din sommergarderobe 2015

summer

summer

Selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side lige nu, så håber vi stadig på at der snart kommer sommer i Danmark. Du skal dermed have styr på din sommer garderobe om det er smykkerne, tøjet eller skoene. Du kan med fordel læse med i denne artikel, hvis du mangler inspiration til sommergarderoben og hvad den skal indeholde.

Find dine sommer smykker frem

Det er ikke vinter mere og du skal derfor ikke have store striktrøjer på, som skjuler alle dine smykker. I sommeren kan du rigtig vise alle dine flotte smykker frem. Her i sommeren kan du f.eks. finde dine tå ringe frem, hvilket pynter utrolig meget på lækre brune sommerfødder. Du kan også anskaffe dig en ankelkæde, hvilket også er et stort sommerhit. Så gå derfor sommeren i møde med lækre smykker fra blandet andet be-fashionable. Find dine sommer favorit smykker og strål i sommer solen.

Skift forårsgarderoben ud med sommergarderoben

Sommer er lig med shorts, toppe, løse og luftige kjoler. Du skal derfor til at overveje, at skifte de langærmede bluser ud med nogle nye luftige sommerbluser. Sommer garderoben skal indeholde tøj til flere forskellige anledninger. Du skal have den løse strandkjole, som altid er et hit at tage på til stranden. Så skal du have styr på dit festival tøj, et par gode short, en løs top og en langærmet trøje rundt om livet til de lidt koldere sommeraftener. Til sidst skal du have styr på tøjet til de mange grill aftener, som f.eks. den fine kjole, den flotte top eller en buksedragt med blonder. Hvis du mangler tøjet til de forskellige anledninger, så kan du med fordel kigge forbi denne side, hvor du kan finde din nye sommer garderobe.

Skoene skal du også have styr på

Vi kender alle sommeren i Danmark, den er meget svingende og man skal være forberedt på lidt af hvert. Hav derfor styr på dine sommer sko, så du har nogle forskellige at vælge imellem alt efter vejeret. Sandaler er et must i sommergarderoben, da dine fødder skal have luft i varmen. Er vejret der imod ikke til sandaler, bør du anskaffe dig et par gode sneakers, som du kan sætte sammen med et hvert outfit. Husk også gummistøvlerne til de våde dage, hvor man alligevel skal ud af døren. Hvis du endnu ikke har fået styr på sommerskoene, så kan du nå det endnu, kig blot her.

comments